Slette bruker

NB! Før du kan legge en konto til sletting må du kansellere eventuelle aktive bookinger.

Ønsker du å slette kontoen din går du til "Innstillinger" og velger "Slett konto".

NB! Slettede brukere kan ikke gjenopprettes.

Når du har trykket på "Slett konto" får du opp en infoside som forklarer at det tar 30 dager fra du legger kontoen til sletting til den faktisk blir borte, og at i mellomtiden kan du enkelt avbryte slettingen ved å logge inn på nytt.

Bekreft sletting

Skriv inn passordet ditt og trykk på "Bekreft".
Når du har bekreftet blir du logget ut, og kontoen vil bli slettet etter 30 dager.

Eksperter som er lagt til sletting vil ikke lenger være synlige i ekspertoversikten og kan ikke bookes.

NB! Vær obs på at e-postadressen som er registrert på kontoen ikke kan brukes til å opprette en ny bruker før slettingen er fullført. Ønsker du å slette kontoen for å opprette en ny bruker må du bytte ut e-postadressen før du legger kontoen til sletting.