Registrere firma

Velg mellom å opprette en firmakonto som skal styre flere eksperter, eller en frittstående ekspertkonto (enkeltperson).

velg ekspert eller firma

Registrere firma

Firma registreres med organisasjonsnummer ...
... og en kontaktperson som er ansvarlig for oppføringen. Kontaktpersonen må verifisere seg med Vipps, og kan også fungere som ekspert i firmaet.

Når registreringen er fullført, og firmakontoen verifisert av admin, kan du invitere e-postadressene til de ansatte du ønsker at skal opprette ekspertbruker under firmaet.

Firmaet er ansvarlig for at kravene til utdannelse er oppfylt og ekspertene du inviterer trenger derfor ikke å laste opp vitnemål eller tilknytte en egen Stripe-konto. Ekspertene må likevel verifisere seg med Vipps under registreringen. Pengene opptjent av firmaeksperter utbetales til firmaets Stripe-konto.

Motta betaling

*Betaling fra SnakkMed gjøres gjennom Stripe. For å kunne motta betaling må firmaet opprette en bruker hos Stripe. Dersom du allerede har en Stripe-bruker kobler du enkelt til den eksisterende ved å logge inn på den. Må du opprette en bruker kan det være greit å sjekke nettbanken først og finne ønsket kontonummer og tilhørende IBAN-nummer så du har det klart før du starter registreringen.

Stripe

Inne på Stripe-dashboardet ditt kan du velge/endre hvilken bankkonto du vil tilknytte, og evt. sette opp flere.

stripeinnstillinger