Registrere bruker (kunde)

For å booke tid hos og snakke med en ekspert må du først opprette en bruker.

NB! Dersom du allerede har registrert deg som ekspert eller firma trenger du ikke registrere deg på nytt som kunde. Bare velg rollen "Kunde" i nedtrekksmenyen din når du har logget inn.

For å registrere deg som ny kunde går du til https://snakkmed.no og trykker på knappen "Logg inn" øverst til høyre på siden. Velg "Bli kunde".

registrere kunde

Fyll ut skjemaet og trykk på "Neste"...

registreringsskjema kunde

Når registreringen er fullført blir du automatisk logget inn på siden. Du vil nå bli bedt om å verifisere e-postadressen og mobilnummeret.

Sjekk e-post og mobilen.

Skriv inn verifiseringskoden du har mottatt på mobilen. Koden er gyldig i 5 minutter.
Klikk på lenken i e-posten. Sjekk søppelpostmappen om du ikke finner e-posten. Lenken er gyldig i 60 minutter.