Din ekspertprofil

Permalenke til din profil finner du ved å gå til "Innstillinger" og trykke på profilikonet under tittelen din. Når du står inne på profilen kan du kopiere lenken fra adressefeltet øverst i nettleseren.

Profilen din er ditt vindu ut mot kunden og består av fire deler: Personlig informasjon (navn, tittel etc.), et profilbilde som er synlig alle steder, en kort beskrivelse som er synlig i profilkortet i ekspertoversikten og i søk, og en lengre tekst som kun vises inne på profilen din.

I den korte beskrivelsen kan du skrive en tekst på inntil 250 tegn. Det er ikke mulig å formatere denne teksten, og det er heller ikke mulig å laste opp bilder her. Vanlige emojier fungerer. Legg viktig informasjon her, f.eks. om du bare betjener firmakunder eller om du bare godtar bookinger av en bestemt lengde.

I den lange profilteksten kan du legge inn all relevant informasjon, og du har også mulighet til å laste opp bilder og embedde video. Profilen din er responsiv, og tilpasser seg automatisk skjermbredden til den som leser, så vær forsiktig med bruk av tabeller og andre elementer med fast bredde/høyde, da slike ikke vil skalerere med siden.