Har du mottatt en invitasjon til å bli firmaekspert?

Firma på Snakkmed kan invitere sine ansatte inn som eksperter under firmaet.

Når en ekspert ligger under et firma er det bedriften som er ansvarlig for at eksperten har den nødvendige kompetansen, og det er bedriften som mottar betalingen for samtalene eksperten gjennomfører.

Invitasjoner sendes ut som e-post. Har du allerede en kunde eller ekspert registrert på Snakkmed vil du også motta et varsel inne på Snakkmed. I så fall trenger du bare å takke ja til denne, så blir eksperten din automatisk lagt inn under firmaet.

Har du ikke en bruker fra før må du trykke på lenken i e-posten du har mottatt. Følg deretter instruksjonene på skjermen.

Du vil bli bedt om å verifisere identiteten din med Vipps.