Finne og booke en ekspert

I ekspertoversikten kan du bla gjennom kategorier eller søke etter eksperten du trenger.

Du kan søke etter yrkestittel, for eksempel "advokat" eller "psykolog", eller du kan søke på navn på eksperter. Klikk på "Book" på profilkortet for å booke, eller gå til profilen for å lese mer.

ekspertprofiler

På profilsiden kan du se når eksperten har ledig tid og du kan også booke direkte fra kalenderen på profilsiden.

For å booke en samtale må du være registrert bruker på SnakkMed. Dersom du ikke er innlogget vil du bli sendt til loginsiden når du trykker på "Book". Logg inn eller trykk på "Bli kunde" for å opprette en bruker. Bookingen fortsetter når du er logget inn.