Motta direkteoppringinger

Når du er online kan brukere ringe deg direkte dersom du har åpnet for dette under "Innstillinger".

Åpne for direkteoppringing

Dette valget plasserer en "Ring nå"-knapp i profilen din.

Brukere vil kun se knappen for direkteoppringing når du er online på websiden. Ønsker du å være online uten å bli oppringt kan du bare slå av direkteoppringing inne på "Innstillinger".