Booke en avtale

Ønsker du en videosamtale med din valgte ekspert på et bestemt tidspunkt, kan du booke en avtale med vedkommende.

For å booke en avtale må du registrere en bruker på Snakkmed. Dette fordi systemet krever at det finnes en bruker å legge inn i ekspertens avtalebok. Når du er logget inn vil du også kunne se dine bookede avtaler inne på "Min side".

Trykk på "Book" og velg ønsket/forventet samtalelengde, dato og klokkeslett. Du kan se hva samtalen vil koste. Priser er oppgitt inkludert MVA. Hvis du ikke er innlogget vil du bli sendt til login/registrering. Etter innloggingen vil du bli sendt tilbake til bookingen.

NB! Det er kun mulig å velge tidspunkter innenfor ekspertens oppsatte arbeidstid. Finner du ikke et tidspunkt som passer for deg må du velge en annen ekspert.

Betaling kan utføres når det er 7 eller færre dager til avtalen. Har du booket lenger en 7 dager fram i tid vil du motta en e-post med lenke til betalingssiden en uke før samtalen.

Trykk på "Fortsett til betaling" og fullfør betalingen. Totalbeløpet vil bli reservert på kontoen din, men vil ikke bli trukket før samtalen faktisk har funnet sted.

Betaling gjøres med kort (debet/kreditt).

Både kunde og ekspert har mulighet til å kansellere en booking inntil femten minutter før samtalestart.
Når det er mindre enn 15 minutter igjen til starttidspunktet vil du motta en påminnelse på e-post og sms (kan slås av inne på "Innstillinger").

Videosamtalen

Inne på "Min side" kan du se dine kommende avtaler. Du bør logge inn og ha siden oppe i god tid før samtalen. Når tiden er der trykker du på "Gå til samtale" for å gå til samtaleinnstillingene. Der kan du endre kamera- og mikrofonvalg, og når du er klar trykker du på den grønne knappen for å hoppe inn i videosamtalen.

Når samtalen avsluttes vil det korrekte beløpet bli trukket fra kontoen. I tillegg til oppstartsprisen betaler du kun for de minuttene samtalen varte. Dersom eksperten ikke dukker opp vil du ikke bli belastet. Dersom du selv uteblir fra samtalen vil du bli trukket 50% av totalbeløpet.