Booke avtaler

Ønsker du en videosamtale med, eller å bli oppringt på telefonen av din valgte ekspert på et bestemt tidspunkt, kan du booke en avtale med vedkommende.

For å booke en avtale må du først ha registrert en bruker på SnakkMed. Dette fordi systemet krever at det finnes en bruker å legge inn i ekspertens avtalebok. Når du er logget inn vil du kunne se dine bookede avtaler inne på "Min side".

Trykk på "Book" og velg mellom videosamtale eller oppringing. Velg ønsket/forventet samtalelengde, dato og klokkeslett. Du kan se hva samtalen vil koste.

NB! Det er kun mulig å velge mellom tidspunkter eksperten har satt opp som sin arbeidstid. Passer ikke de tilgjengelige datoene eller klokkeslettene deg må du velge en annen ekspert.


Betaling kan utføres når det er 7 eller færre dager til avtalen. Har du booket lenger en 7 dager fram i tid vil du motta en e-post med lenke til betalingssiden en uke før samtalen.

Trykk på "Fortsett til betaling" og fullfør betalingen. Totalbeløpet vil bli reservert på kontoen din, men vil ikke bli trukket før samtalen faktisk har funnet sted.

Betaling gjøres med kort (debet/kredit).

Både kunde og ekspert har mulighet til å kansellere en booking inntil femten minutter før samtalestart.
Når det er mindre enn 15 minutter igjen til starttidspunktet vil du motta en påminnelse i form av et push-varsel (kan slås av inne på "Innstillinger").Videosamtale

Inne på "Min side" kan du se dine kommende avtaler. Du bør logge inn og ha siden oppe i god tid før samtalen. Når tiden er der trykker du på --- for å gå til det private chatterommet, og deretter på det grønne telefonrøret for å hoppe inn i videosamtalen.

Ringer

Når samtalen avsluttes vil det korrekte beløpet bli trukket fra kontoen. I tillegg til oppstartsprisen betaler du kun for de minuttene samtalen varte.Oppringing på mobil

På det avtalte tidspunktet vil du bli oppringt av eksperten.
NB! Samtalen vil komme inn fra et dansk mobilnummer (starter med +45).

Ringer

Når samtalen avsluttes vil det korrekte beløpet bli trukket fra kontoen. Du betaler kun oppstartsprisen og for de minuttene samtalen faktisk varte. Skulle eksperten mot formodning ikke ringe vil du heller ikke bli trukket for noe. Dersom du selv ikke møter opp til samtalen vil du bli trukket for det fulle beløpet.