Invitere eksperter (firma)

Firmaets kontaktperson kan invitere firmaets ansatte til Snakkmed. Disse vil da bli eksperter under firmaet. Inne på "Min side" kan du invitere eksperter og og kontrollere synlighet på firmaets eksperter.

Skriv inn e-postadressen du vil invitere og trykk på send.

Den du inviterer vil da motta en e-post med en invitasjonslenke.

Dersom den du inviterer allerede har en bruker på Snakkmed (registrert med samme e-postadresse) vil de også motta et varsel inne på Snakkmed, og kan akseptere invitasjonen der.

Ikke-aksepterte invitasjoner slettes automatisk etter en ukes tid.