- Hvorfor er det så viktig å knytte eksperten din til firmaet?

Mange eksperter spør oss hvorfor de bør knytte sin ekspertprofil til firmaet sitt. Her er de viktigste grunnene:


Tillit: Når du oppgir firmaets navn, viser du åpenhet og skaper tillit. Kunden vet hvem de handler med og hvilket firma som leverer tjenestene.


Profesjonalitet: Ved å oppgi firmaets navn, fremstår du som profesjonell og pålitelig. Dette gjør det mer sannsynlig at kunder vil velge deg over konkurrentene.


Ansvar: Å knytte oppdraget til firmaet viser at du er ansvarlig og forpliktet til å levere kvalitet. Kunden vet de kan kontakte firmaet ditt hvis det er problemer eller de trenger oppfølging.


Juridisk beskyttelse: Å oppgi firmaets navn gir juridisk beskyttelse for både deg og kunden. Det sikrer at begge parter forstår sine rettigheter og forpliktelser.


Markedsføring: Ved å knytte oppdraget til firmaet ditt, kan du markedsføre og styrke firmaets merkevare. Hver transaksjon blir en mulighet til å bygge opp firmaets omdømme og tiltrekke flere kunder.


Automatisk beregning og markedsføring i Snakkmed: Ved å koble din ekspertprofil til firmaet, sikrer du riktig beregning av priser og avgifter. Snakkmed kan også gi bedre markedsføringstjenester for deg, blant annet via sosiale medier som LinkedIn.


Kort sagt, å oppgi hvilket firma du jobber for når du tar betalt for oppdrag, gir gjennomsiktighet, tillit, profesjonalitet, ansvarlighet og juridisk beskyttelse i forholdet mellom deg og kunden. Det er en enkel handling som kan ha stor innvirkning på din suksess.

Fikk du svar på det du lurte på? Takk for tilbakemeldingen Det oppsto et problem. Vennligst prøv igjen senere ...

Trenger du mer hjelp? Kontaktskjema Kontaktskjema