QR-koder

Qr-koder leses av mobiltelefoner og kan inneholde mange typer informasjon. Vi i Snakkmed bruker dem blant annet til å linke til ekspertenes profilside og/eller bookingside.

Med en qr-kode kan du enkelt sende kunder til din Snakkmed-profil. Du kan sette den på visittkort, skrive den ut og henge den på kontordøra, eller dele den i sosiale media. Med din logo i midten er det heller ingen tvil om hvem koden tilhører.

Her kan du se noen av QR-kodene som er i bruk av våre eksperter og firma.

Test selv!

Åpne kamera-appen på mobilen og scan en qr-kode og trykk på lenken som kommer opp. Nettleseren åpnes og tar deg direkte til den ønskede siden. Bruk f.eks. koden under for å åpne disse hjelpesidene på mobilen.

Hvordan få din egen QR-kode?

Hvis du har en ekspert- eller firmaprofil på Snakkmed og ikke har fått tilbud om en QR-kode ennå, eller om du rett og slett trenger flere koder, kan du ta kontakt med vår support eller din CSM.