Historikk

Gå til "Min side" og velg "Se alle" under "Bookede samtaler".

Her får du opp tidligere bookinger/samtaler du har hatt, og kan klikke deg videre inn på tekstchatten fra tidligere videosamtaler. I chatten har du også tilgang til eventuelle filer du har delt eller som er delt med deg.

Du kan også se bookinger i kalenderen din. Ved å holde musepekeren over et navn i kalenderen får du opp relevant informasjon om bookingen.