– Hvordan registrere meg hos Stripe?

Betaling fra SnakkMed gjøres gjennom Stripe. For å kunne motta betaling må du opprette en bruker hos Stripe.


Dersom du allerede har en Stripe-bruker kobler du enkelt til den eksisterende ved å logge inn på den. Må du opprette en bruker kan det være greit å sjekke nettbanken først og finne ønsket kontonummer og tilhørende IBAN-nummer så du har det klart før du starter registreringen.Hvordan finne IBAN-nummeret i din bank:Her er en trinnvis guide for å registrere en konto på Stripe:

 1. Besøk Stripe-nettstedet:

  Åpne nettleseren din og gå til Stripe-nettstedet på https://stripe.com.


 2. Klikk på "Registrer deg" eller "Kom i gang nå": På Stripe-hjemmesiden bør du se en tydelig knapp eller lenke som sier "Registrer deg" eller "Kom i gang nå." Klikk på den for å starte registreringsprosessen.


 3. Velg land og bedriftstype:

  Stripe krever at du velger landet ditt og spesifiserer typen bedrift du har. Klikk på de respektive nedtrekksmenyene og gjør valgene dine.


 4. Oppgi e-postadressen din:

  Skriv inn e-postadressen du ønsker å assosiere med Stripe-kontoen din. Sørg for at det er en gyldig e-postadresse, da du vil motta viktige meldinger og kontorelatert informasjon gjennom den.


 5. Opprett et passord:

  Velg et sterkt passord for Stripe-kontoen din. Sørg for at det inneholder en blanding av store og små bokstaver, tall og spesialtegn. Stripe vil indikere passordstyrken etter hvert som du skriver.


 6. Klikk på "Opprett kontoen din":

  Når du har skrevet inn e-postadressen din og passordet ditt, klikker du på "Opprett kontoen din" eller en lignende knapp for å fortsette.


 7. Bekreft e-postadressen din:

  Stripe vil sende deg en e-post til adressen du oppga. Sjekk innboksen din og se etter en e-post fra Stripe. Åpne e-posten og klikk på bekreftelseslenken for å bekrefte e-postadressen din.


 8. Fullfør registreringsskjemaet:

  Etter at du har bekreftet e-postadressen din, blir du sendt til et registreringsskjema. Fyll ut nødvendige opplysninger, inkludert ditt juridiske firmanavn, bedriftens nettside (hvis relevant), adresse, telefonnummer og personlig informasjon. Stripe kan også be om tilleggsopplysninger avhengig av bedriftstype.


 9. Oppgi bankopplysninger:

  Stripe trenger bankkontoinformasjonen din for å overføre midler til kontoen din. Skriv inn bankkontodetaljene dine, inkludert kontonummer, rutingnummer (IBAN) og kontotype. Stripe trenger disse opplysningene for å kunne overføre midlene til bankkontoen din.


 10. Konfigurer kontoinnstillinger:

  Når du har fullført registreringsskjemaet og oppgitt bankopplysningene dine, får du tilgang til Stripe-kontrollpanelet ditt. Her kan du konfigurere ulike kontoinnstillinger, for eksempel valuta, betalingsalternativer og sikkerhetspreferanser.


 11. Valgfritt:

  Aktiver ekstra funksjoner: Stripe tilbyr ulike valgfrie funksjoner som abonnementer, mobilbetalinger og svindelbeskyttelse. Du kan utforske disse funksjonene og aktivere dem basert på bedriftens behov.


Ferdig! Du har nå registrert en konto på Stripe. Betaling for dine bookede samtaler vil nå automatisk bli overført til kontoen du har valgt. Husk å sette deg inn i Stripes dokumentasjon og vilkår for bruk, slik at du kan dra nytte av plattformen på best mulig måte.


Trenger du å endre noe inne på Stripe?

Inne på Stripe-dashboardet ditt kan du endre innstillinger og kontoinformasjon, velge/endre hvilken bankkonto du vil tilknytte, og evt. sette opp flere.

Fikk du svar på det du lurte på? Takk for tilbakemeldingen Det oppsto et problem. Vennligst prøv igjen senere ...

Trenger du mer hjelp? Kontaktskjema Kontaktskjema