Registrere ekspert

Velg mellom å opprette en frittstående ekspertkonto (enkeltperson) eller en firmakonto som skal styre flere eksperter.Frittstående ekspert

Vi bruker Vipps til å verifisere ekspertens/firmaansvarligs identitet. Det er foreløpig ikke mulig å registrere firma eller ekspert på Snakkmed uten Vippskonto.


Skriv inn mobilnummeret knyttet til din Vippskonto og følg instruksjonene på skjermen.


Sjekk at bildet stemmer overens med bildet du får opp i Vippsappen på mobilen - og trykk på "Fortsett"-knappen i appen.Vi fyller automatisk ut feltene i registreringsskjemaet med informasjonen hentet fra Vipps. Ønsker du å bruke et annet mobilnummer eller en annen e-postadresse i stedet kan du enkelt endre denne informasjonen under "Innstillinger" etter at registreringen er fullført.Bekreft at du aksepterer vilkårene våre, og trykk på "Neste", så vil du bli ledet steg for steg gjennom profiloppsett, opplasting av vitnemål etc., prisvalg og oppsett av arbeidstiden din.

Her får du opp en liste over hva du trenger å gjøre før kontoen blir aktiv. Listen vil se omtrent slik ut:


Gå gjennom punktene og fyll inn den manglende informasjonen.

  • Vitnemål/attester: Last opp vitnemål og annen relevant dokumentasjon. Du kan gjerne kombinere disse i én .pdf-fil, men det er også mulig å laste opp .doc, .png og .jpg/.jpeg. Når dokumentasjonen er godkjent av admin (og alle de øvrige punktene er fullført) vil brukeren din bli aktivert.
  • Dine priser: Legg inn timeprisen din og hva du tar per fil. Oppstartsavgift, MVA og vårt gebyr legges på toppen av din pris.
  • Sett opp Stripebetaling: Koble ekspertbrukeren din til Stripe. Har du allerede en Stripe-konto kan du logge inn på denne for å koble til, hvis ikke må du først opprette en Stripe-konto sånn at du kan motta betaling.
  • Legg inn tilgjengelig tid: Legg inn tidspunktene du vil jobbe på i kalenderen din.

Ekspertkontoen din ligger nå til godkjenning, og vil være klar for bruk så snart en admin har godkjent den. Når alt er fylt ut og kontoen er godkjent vil den bli aktivert og synlig i ekspertoversikten.

Motta betaling

*Betaling fra SnakkMed gjøres gjennom Stripe. For å kunne motta betaling må du opprette en bruker hos Stripe. Dersom du allerede har en Stripe-bruker kobler du enkelt til den eksisterende ved å logge inn på den. Må du opprette en bruker kan det være greit å sjekke nettbanken først og finne ønsket kontonummer og tilhørende IBAN-nummer så du har det klart før du starter registreringen.
Stripe

Inne på Stripe-dashboardet ditt kan du velge/endre hvilken bankkonto du vil tilknytte, og evt. sette opp flere.

Fikk du svar på det du lurte på? Takk for tilbakemeldingen Det oppsto et problem. Vennligst prøv igjen senere ...

Trenger du mer hjelp? Kontaktskjema Kontaktskjema